Понеделник, 01 Декември 2014 08:11

Коледен базар ВЪЛШЕБНО СЪРЦЕ - 13-19.12.2014

Written by
Rate this item
(0 votes)

Благотворителен базар "Вълшебно сърце" в Максимум В седмицата между 13-ти и 19-ти декември 2014г. в Училища Максимум ще се проведе Коледен Базар, а средствата събрани от продажбите ще бъдат дарени по банковата сметка на младата 29-годишна майка Тинка Гачева, която спешно се нуждае от животоспасяваща трансплантация на костен мозък, за да се бори със страшната диагноза - Болестта на Ходжкин злокачествен лимфом.

Всеки може да се включи в нашата благотворителна инициатива като изработи коледна творба, която да дари безвъзмездно за продажба на Коледния базар в Максимум. 

Базарът ще завърши с търг за 5-те най-красиви и оригинални украси и играчки на 20-ти декември 2014г. от 12.00 до 12.30 часа пред родителите на децата, преподаватели и всички останали желаещи да си закупят красиво изработена ръчна коледна творба. 

За всички участници, които ще изработват произведения за базара, наградата ще бъде безвъзмездна помощ и удовлетворението, че доброто все още съществува. Отличени ще бъдат учениците с:

  • Най-оригинална творба
  • Най-много изработени творби
  • Най-много продадени творби

Краен срок за предаване на изработените украси и играчки за Коледния базар – 11-ти декември/четвъртък/ 2014г.

Базарът ще бъде разположен:
- в гр. Пловдив в зала "Академия за таланти" в двора на училище Максимум на ул. "Цар Асен" 10.
- в гр. София базарът ще се проведе в кафе-чакалнята на Максимум на ул. Солунска 8

И тази година Коледният базар е в памет на Кристиан Трифонов, който си отиде твърде ненавреме от този свят и който щеше да празнува още един имен ден на Коледа.... Тази Коледа я посвещаваме на теб, скъпи наш приятелю! Обичаме те, липсваш ни и винаги ще те носим в сърцата си!

Read 2217 times Last modified on Понеделник, 22 Декември 2014 14:08
Administrator

Nunc in turpis at purus vehicula lobortis at ut felis. Sed sit amet lacus lacus.

www.digitalmonarchy.com