"Преподаването не е само професия - то е изкуство. Аз бях щастлива да бъда обучавана от изключителни професионалисти, от енергични, млади хора, които са съумяли да превърнат изучаването на английския език в истинско удоволствие. Благодарна съм за тяхната отзивчивост и внимание, защото повече от всичко друго учителят трябва да бъде добър човек."

Велислава Карагенова,
преподавател по пиано в АМТИИ - Пловдив


 Максимум най-силно впечатление ми направиха преподавателите. Те са изключително ерудирани, с индивидуално отношение към всеки курсист и са винаги готови да отговорят на въпроси и обясняват неща които ни вълнуват. Аз и занапред ще поверя моето обучение на тези преподаватели, защото съм сигурен, че благодарение на тях ще усвоя всички умения от които се нуждая."

Иван Карадимов, банкер


"Попаднах на една школа, организирана с интелект и професионализъм. "Максимум" предлага комфортни условия в залите, малък брой курсисти, чудесни учебници, професионалисти обучаващи и не на последно място - достъпни цени."

Таня Русева, преподавател по физика


"Изненадан съм, че тук намерих приятели, които ми помогнаха да науча много."

Владимир Паскалев, икономист


"Времето е най-ценното нещо. Максимумът - за минимум време."

Камен Коларов, тв журналист


"Преподавателите са на много високо ниво и знаят как да направят часовете развлекателни и интересни. С голямо желание и ентусиазъм влизаме в часовете. Обстановката е приятна и ни предразполага към по-лесно и ефективно възприемане на материала."

Мария и Даниела, ученички


“За училище Максимум смея да твърдя, че като условия няма по-добро в нашия град. След много търсене и лутане по школи, не можах да намеря подходящо място за мен да започна да изучавам английски език. Карам вече четвърто подред ниво и с всеки изминал ден се уверявам, че изборът да започна в Максимум е бил добър, даже много добър! Всички от екипа тук са много внимателни и изключително старателни в това, с което се занимават. На преподавателите просто им личи, че с огромно удоволствие и желание си вършат работата. Нещата тук са на много високо ниво, просто всичко е пълен професионализъм. Така смятам аз и, за щастие, не само аз, а и хората, които са имали възможност да учат тук и продължават да го правят, както, разбира се, и аз ще продължавам...”

Тодор Василев Иванов, футболист


”Училище Максимум разполага с много добра база за обучение. Стаите са много уютни и са обзаведени за обучение на малки групи – 6-7 човека. Подготовката на преподавателите е отлична – независимо от високата им квалификация, всеки един от тях преминава първо през допълнително обучение в училището (разбрахме в последствие). Всички те са млади и със съвременни разбирания. Пособията за учене са изключително практични, а в края на курса се полага доста сериозен изпит! С удоволствие ще продължа да уча в Максимум!

Дена, студенткa


“Според мен Максимум е едно добро усъвършенствано училище за по-лесно и по-бързо научаване на английски език. Не са високи таксите, а предлага удобства и уютни стаи с климатици. Разположено е в самия център на Пловдив и предлага най-разнообразни и удобни за всички време за посещение на курсовете. Преподавателите ни обучават абсолютно професионално – когато някой от учениците не е разбрал нещо от предадения материал, винаги му се отделя индивидуално внимание и време, за да му се разяснят пропуските. Всичко е перфектно!”

Боян Танев, полицай


“Знанията, които получих в Максимум надминаха очакванията ми. Цялата граматическа част ни беше обяснено перфектно. На всички въпроси получавахме ясни отговори. Преподавателката е чудесна – преподава така, че всичко ти става ясно на момента. Атмосферата в курса беше много приятна и весела. Удоволствие да се учи английски по този начин, затова ще продължа и в по-горните нива.”

Мирослава Кръстева, студентка