PTE Young Learners

PTE Young Learners - сертификат за владеене на английски за ученици
САМО ПРИ НАС В “МАКСИМУМ”  Вашето дете има страхотната възможност да получи МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ С БЕЗСРОЧНА ВАЛИДНОСТ PTE Young Learners!


Училище Максимум е акредитиран изпитен център на световноизвестния международен сертификат Pearson, който дава правото на децата да докажат знанията си по английски език и да защитят световен сертификат още от 8г. възраст! Престижният сертификат е 100%ова гаранция за езикови знания с международно признание и безсрочна валидност.
С професионална гордост ви съобщаваме, че „Максимум” е единственият оторизиран изпитен център с акредитирани изпитващи в гр. Пловдив.

Какви са предимствата на PEARSON TEST of ENGLISH for Children?

  • Единственият сертификат в света, който дава международна диплома на всяко едно ниво на напредналост
  • Значително по-кратък формат: изпитът за най-високото ниво трае едва 1 час 15 минути, което елиминира елемента на стрес;
  • Ниска изпитна такса: от 89лв;
  • Липса на граматическа част, която би затормозила децата;
  • Сертификатът е с международно признание и безсрочна валидност.


Кой може да положи PTE?

Всеки ученик до 12ти клас! Изпитът е структуриран в 4 нива, съобразно Европейската езикова рамка. Тази гъвкавост на формата позволява на децата да получат сертификат за владеене на английски с безсрочна валидност независимо на кое ниво са.

Изпитът е изключително престижен за най-малките ни ученици, а за гимназиалните ни ученици може да послужи като приемен изпит във всяко едно западно ВУЗ.

Научете подробности за изпита Pearson Test of English при нас или посетете сайта на PTE