Виолета ДаскаловаВиолета Даскалова - преподавател по немски език. Завършена бакалавърска степен по специалност Приложна лингвистика с немски език в ПУ "Паисий Хилендарски" . Успешно завършени международни проекти,практики и езикови курсове, сред които Еразъм мобилност в Германия, проект на Гьоте институт,Студентски практики с подкрепата на МОН, езиков център Саксония към Фондация "Германо – Български център за срещи – Пловдив". Опит в преподаването на немски език на различни нива и възрасти.
Хоби: активен член в Комисията по социални и битови проблеми към Студентски съвет, литература, участие в различни социални мероприятия.
Любими автори: Йордан Йовков, Пейо Яворов, Георги Господинов, Чарлз Буковски, Никълъс Спаркс.

 

Димка ЦоковскаДимка Цоковска - преподавател. Завършила магистърска степен по специалността Английска филология в ПУ " Паисий Хилендарски". Завършена магистърска степен и по специалност Български и Руски език. Опит в обучението на деца и възрастни. 20-годишен стаж като преподавател.
Хоби: книги, театър, кино, пътуване, изкуство.
Любими автори: Исабел Алиенте, Димитър Талев, Виктор Юго, Джон Стайнбек.

 

Георги ЙордановГеорги Йорданов - преподавател. Завършил специалност Приложна лингвистика с английски и немски език в ПУ “Паисий Хилендарски”. Издържан преподавателски стаж в СОУ ”Свети Седмочисленици”, град Пловдив. Опит в преподаването на английски език на различни нива.
Хоби: изобразително изкуство, литература, кино.
Любими автори: Жул Верн, Артър Конан Дойл, Дж. Р.Р. Толкин, Х. Ф. Лъвкрафт.

 

Елиф НазифЕлиф Назиф - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалност Психология и магистърска степен по специалност Английски език и методика в ПУ "Паисий Хилендарски". Опит в преподаването на английски език на деца и възрастни.
Хоби: походи сред природата, откриване и изучаване на нови места и култури.
Любими автори: Мария Лалева, Пенчо Славейков, Пейо Яворов, Джейн Остин.

 


Радослава Мечкюрова

Радослава Мечкюрова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността  Английска и руска филология към ПУ “Паисий Хилендарски” и магистърска степен по специалност Психология към „Джон Джей Колидж”, Ню Йорк, САЩ. Придобила опит в САЩ като кейс мениджър и научен работник, както и стажове в сферата на образованието и лобизма. Участвала в многобройни конференции и събития с цел повишаване на квалификацията.
Хоби: кулинария, фотография, пътуване и култура.
Любими автори: Джоузеф Хелър, Маркъс Зюсак, Манал Ал-Шариф, Харуки Мураками, Грегъри Дейвид Робъртс, Пейо Яворов.

Theodore Stanton

Theodore Stanton - преподавател от САЩ. Завършил бакалавърска степен по специалност Английски език и психология към Масачузетски университет и магистърска степен по специалност Глобална технология и развитие към Университета в Аризона, САЩ. Притежател е на ТЕФЛ сертификат и е работил като обучаващ преподавател в американския Корпус на мира в Косово. Има опит като преподавател по английски език в Камбоджа, Мианмар и САЩ. Провежда семинари по творческо писане (проза и поезия), фотография и критично/творческо мислене.
Хоби: фотография, тайбокс, творческо писане, бейзбол
Любими автори: Кормак Маккарти, Оливър Сакс, Били Хейс, Халил Джубран

Величка Караджова

Величка Караджова - Преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалност Български и испански език в ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Професионален филолог и педагог. Опит в преподаването на различни възрасти и нива.
Хоби:четене на научна литература, свързана с психология и астрофизика; музика; киноизкуство.
Любими автори: Оскар Уайлд, Александър Пушкин и Джоан Роулинг. 

Татяна Пенева

Татяна Пенева - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалността Английска филология към ПУ „Паисий Хилендарски“ с отличен успех. Дългогодишен опит в сферите на скандинавистиката и бизнес администрацията в Копенхаген, Дания. Използва свободно четири чужди езика.
Хоби:рисуване, кино, музика.
Любими автори: Вирджиния Улф, Оскар Уайлд, Харуки Мураками, Владимир Набоков, Шарл Бодлер, Екзюпери. 


Zulekha Ismail

Zulekha Ismail - преподавател от Зимбабве. Притежател на IB диплома от Колеж Сейнт Джонс в Зимбабве и сертификат TEFL за преподаване на английски като чужд език. Многогодишен опит като преподавател на деца, ученици и възрастни в Зимбабве, Тайланд и Китай.
Хоби: четене, изследователска дейност, участие в доброволчески програми, опознаване на нови култури и места.
Любими автори: Стивън Кинг, Тери Пратчет. 

Мила Кромичева

Мила Кромичева - Преподавател. Завършила специалност Лингвистика с информационни технологии (английски и немски език) с отличен успех и Превод за европейските институции с квалификационна степен магистър. Притежава международен сертификат на Pearson. Преподавател по английски език в ПУ„Паисий Хилендарски“.
Хоби: литература, кино и туризъм.
Любими автори: О. Хенри, Дж. К. Роулинг, О. Уайлд, Елин Пелин, Георги Константинов. 

Невена Малинова

Ирма Енфиеджиян - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалността Предучилищна и начална училищна педагогика с английски език към ПУ "Паисий Хилендарски". Издържан преподавателски стаж в ДГ "Светла" и СУ "Димитър Матевски". Опит в преподаването на английски език на деца и ученици..
Хоби: функционални тренировки, зумба, кино, поезия, театър.
Любими автори: Никълъс Спаркс. 

Невена Малинова

Ралица Банкова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността Приложна лингвистика (английски и немски език) в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Издържан преподавателски стаж в "Училища Максимум".
Хоби: плуване, кино, опознаване на нови и интересни места.
Любими автори: Дейвид Хърбърт Лорънс, Йордан Йовков, Димитър Димов. 


Невена Малинова

Десислава Славова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността "Лингвистика с маркетинг - английски и немски език" към ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в "Училища Максимум". Опит в обучението по английски език на деца и възрастни.
Хоби: разходки сред природата, ски, кино и музика.
Любими автори: Никълъс Спаркс, Даниел Стийл, Никола Вапцаров, Дамян Дамянов.. 

Невена Малинова

Теодора Чемпиън - преподавател. Завършила бакалавърска и магистърска степен по специалността Английска филология към ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Преминала обучение в университета в Лъфбъроу, Англия. Неколкогодишен опит като преподавател на деца и студенти в Англия.
Хоби: тенис, джаз балет, пътуване.
Любими автори: О. Хенри, Ърнест Хемингуей, Франсис Скот Фицджералд. 

Невена Малинова

Nathan Champion - преподавател от Англия. Завършил бакалавърска степен по специалността Машинно инженерство в университета в Лъфбъроу, Англия.
Хоби: Свирене на китара, музика, филми и коли.
Любими автори: Артър Конан Дойл

Яна ПетроваЯна Петрова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността "Педагогика на обучението по български език и английски език" и магистърска степен по специалността "Английска филология - превод и бизнес комуникация" към ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”, гр. Пловдив. Неколкогодишен опит в работата с деца в "Училища Максимум".
Хоби: обича да слуша музика и да се среща с приятели.
Любими автори: Никълъс Чарлс Спаркс.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЯНА ПЕТРОВА

Цанка СпасоваЦанка Спасова - преподавател. Завършила с отличен успех бакалавърска степен по специалността "Български език и английски език" към ПУ „Паисий Хилендарски“. Професионална квалификация - филолог, педагог. Издържан преподавателски стаж в ЕГ „Иван Вазов“ и ПГМТ „Проф. Цветан Лазаров“, гр. Пловдив. Член на Лингвистичен клуб „Проф. Борис Симеонов“.
Хоби: обича да чете художествена литература; да слуша и изпълнява български фолклор.
Любими автори: Христо Ботев, Елин Пелин, Йордан Йовков, Димитър Талев, Емили и Шарлот Бронте.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЦАНКА
Shireen AhmedШърийн Ахмед - преподавател от Нова Зеландия. Завършила "Сейнт Кентиджърн Колидж" в Окланд, Нова Зеландия. Следвала "Здравни науки" в Окландския университет. Носител на множество награди и отличия.
Хоби: четене, готварство, туризъм, интериорен дизайн.
Любими автори: Джеръм Д. Селинджър, Дж. К. Роулинг.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ШИРИЙН
Калинка Обрейкова
Калинка Обрейкова - преподавател. Завършила с отличен успех магистърска степен по специалността Български език и английски език към ПУ „ Паисий Хилендарски”. Дългогодишен стаж като преподавател по английски език в училища, образователни центрове и висши учебни заведения в гр. Пловдив. Опит в обучението по английски език на деца в занималня и в преводаческите услуги.
Хоби: туризъм, кулинария, музика.
Любими автори: Уилям Шекспир, Оскар Уайлд, Димитър Димов.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ КАЛИНКА ОБРЕЙКОВА
Невена Малинова

Невена Малинова - преподавател. Завършила ПУ ”Паисий Хилендарски” с образователно-квалификационна степен магистър по Английска и българска филология. Издържан преподавателски стаж в СОУ “Народни будители”, гр. Брацигово. Квалификационни курсове по английски език в Кентърбъри и Ипсуич, Великобритания. Дългогодишен преподавател по английски език.
Хоби: кино, пътувания, книги, музика.
Любими автори: Хенри Джеймс, Стайнбек, Йордан Йовков, Достоевски.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ НЕВЕНА МАЛИНОВА


Антония Калайджиян - директор на училища Максимум

Антония Калайджиян - основател и директор на "Максимум". Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология. Професионална квалификация филолог, литературоведски профил. Издържан преподавателски стаж в СОУ "Патриарх Евтимий", гр. Пловдив. Понастоящем преподавател в Максимум и в ПУ "Паисий Хилендарски". 
Хоби: обича да слуша класическа и оперна музика; почитател на театралното изкуство.
Любими автори: Шекспир, Теодор Драйзър и Робърт Фрост.
Цветомира Первазова

Цветомира Первазова
– преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология. Професионална квалификация филолог, лингвистичен профил. Издържан преподавателски стаж в Езикова Гимназия "Пловдив". Неколкогодишен преподавателски, преводачески и педагогически стаж. Участие в юбилейна конференция с доклад на тема "Сложното изречение в английския синтаксис".
Хоби: обича да слуша поп и денс музика.
Любими автори: Джеймс Джойс, У. Фокнър, Й. Йовков и Елин Пелин.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЦВЕТОМИРА ПЕРВАЗОВА
Светлана Стаменова
 
Светлана Стаменова – преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология, профил лингвистика и превод. Издържан преподавателски стаж в СОУ "Патриарх Евтимий", гр. Пловдив. Преподавателски, преводачески и педагогически стаж – преподавател по английски език във ВСИ “Пловдив”. Член на Лингвистичен клуб “Проф. Б. Симеонов
Хоби: кино, музиката на U2, лингвистика, обича да чете.
Любими автори: Фицджералд, Стайнбек, Джек Лондон, Д. Димов.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ СВЕТЛАНА СТАМЕНОВА
Анна Раднева
Анна Раднева - преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с образователно-квалификационна степен магистър по специалността Английска филология. Издържан преподавателски стаж в ДГ "1-ви Юни" и СОУ "Софроний Врачански". Няколкогодишен преподавателски стаж в ЧДГ "Дъга от мечти".
Хоби: рок музика, книги, природа, тенис на корт, цветя, народни танци.
Любими автори: Елин Пелин, Йордан Йовков, Оскар Уайлд, Томас Харди.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ АННА РАДНЕВА

Владислава Мицова
Владислава Мицова - преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех по специалност Английска филология. Издържан преподавателски стаж в английски езиков център "Максимум". Участия в конференции, семинари, специализирани курсове.
Хоби: туризъм, планинско катерене; обича да играе аеробика
Любими автори: Джейн Остин, Дан Браун, сестрите Бронте.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ВЛАДИСЛАВА МИЦОВА
Цветелина Кантарджиева
Цветелина Кантарджиева – преподавател. Специалност Английска филология към ПУ “Паисий Хилендарски”. Издържан сертификат към Pearson (Pearson Test of English). Неколкогодишен опит в работата с деца.
Хоби
: четене на книги, разходки сред природата, фитнес, йога, пилатес, кулинария.
Любими автори: Оскар Уайлд, Рей Бредбъри, Реймънд Чандлър, Айзък Айзимов.

Яница Георгиева
Яница Георгиева – преподавател. Завършила ПУ “Паисий Хилендарски” с две образователно-квалификационни степени бакалавър и магистър по специалността английска филология. Професионална квалификация – филолог, профил – лингвистика и превод. Издържан преподавателски стаж в ОМГ “Академик Кирил Попов” – гр. Пловдив. Неколкогодишен преподавателски, преводачески и педагогически стаж.
Хоби
: театър, музика, разходки сред природата, книги
Любими автори: Оскар Уайлд, Джейн Остин, Емили и Шарлот Бронте.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЯНИЦА ГЕОРГИЕВА
Даниела Постолова
Даниела Постолова – преподавател. Завършила ПУ “Паисий Хилендарски” с образователно-квалификационна степен магистър по специалността английска филология. Професионална квалификация – специалист по английски език и литература и специалист по етнология. Издържан преподавателски стаж в СОУ “Цар Симеон Велики” – гр. Пловдив. Неколкогодишен преподавателски, преводачески и педагогически стаж. Член на БЕТА и участие в юбилейна конференция с презентация на тема “Развитие на английския език във военна среда”. Участие в специализиран курс и езикова практика в САЩ.
Хоби: кино, Lord of the Dance, интернет, салса, научно-популярни филми, философия и психология
Любими автори: К. Кастанеда, Оскар Уайлд, М.Крайтън.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ДАНИЕЛА ПОСТОЛОВА

Милена Великова
Милена Великова - преподавател. Завършила в ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех по специалността Начална училищна педагогика с английски език. Втора професионална квалификация - Начален учител по информационни компютърни технологии. Издържан преподавателски и педагогически стаж в ОУ "Йордан Йовков" гр. Бургас. Неколкогодишен стаж в ОУ "Алеко Константинов"
Хоби: рок музика, книги, природа, кино
Любими автори - Ричард Бах.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ МИЛЕНА ВЕЛИКОВА
Здравка Томова
Здравка Томова - Преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с бакалавърска степен по начална училищна педагогика с английски език и магистърска степен по методика на обучението по английски език. Издържан преподавателски стаж в СОУ "Симеон Велики", гр. Пловдив.
Хоби: обича да слуша музика и да кара колело.
Любими автори: Джон Гришъм, Дан Браун.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЗДРАВКА ТОМОВА
Янна Дункина
Янна Дункина – преподавател. Завършила специалност Английска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в СОУ "Димитър Матевски" - гр.Пловдив.
Хоби: пътувания, готварство.
Любими автори: Дан Браун, Емили Бронте, Никълъс Спаркс.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЯННА ДУНКИНА
Веселина Величкова
Веселина Величкова – преподавател занималня. Средно образование придобива в "Национална гимназия за сценични и екранни изкуства", а висшето си образование по специалността Начална училищна педагогика с английски език завършва в ПУ "Паисий Хилендарски". Издържан педагогически стаж в СОУ "Софроний Врачански", гр. Пловдив.
Хоби: Творчески занимания - да рисува, да изработва, да прави "от нищо нещо". Обожава планината, която я зарежда с енергия.
Любими автори: Джек Керуак

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗАНИМАЛНЯ И АКАДЕМИЯ МАКСИМУМ

Елисавета Тодорова
Елисавета Тодорова – преподавател. Завършила специалност Английска филология и Международни икономически отношения с квалификационна степен магистър в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Отлично издържан неколкогодишен стаж в ЕГ „Иван Вазов“.
Хоби
: музика, тенис на корт, джогинг.
Любими автори: О‘Хенри, Ърнест Хемингуей, Оскар Уайлд.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЕЛИСАВЕТА ТОДОРОВА
Диана Миленкова
Диана Миленкова – преподавател в Академия Максимум. Завършена магистърска степен по специалност Предучилищна и Начална Училищна Педагогика и специалност Екология в ПУ "Паисий Хилендарски". Завършила Валдорфска педагогика към Институт Хеликон - Холандия. Опит при работа с деца в различни възрасти по проект "Зелено училище на Бунарджика". Организатор и водещ на творчески работилници за ученици 1-6 клас по програма "Успех" и Валдорфско Лятно Училище по Занаяти 2013 и 2014 г.
Хоби
: четене, йога, музика
Любими автори: Томас Гордън, Оскар Уайлд, Рей Бредбъри

Силвия ДенчеваСилвия Денчева – преподавател по немски език. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с образователно-квалификационна степен магистър по специалността "Български език и немски език". Издържан педагогически стаж в ЕГ "Иван Вазов" и Езикова Гимназия "Пловдив". Има 14-годишен стаж като преподавател по немски език.
Хоби: музика, танци.
Любими автори: Достоевски и Ботев.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ СИЛВИЯ ДЕНЧЕВА

Мануела Стамова
Мануела Стамова – преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността "Лингвистика с ИТ (английски и испански език) в ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в СОУ "Константин Величков" и ОУ "Кочо Честеменски".
Хоби: спорт, книги, музика.
Любими автори: Димитър Талев, Стивън Кинг, Агата Кристи.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ МАНУЕЛА СТАМОВА

Мая Сотирова
Мая Сотирова – преподавател. Завършила Бизнес училището в Университета на Портсмут (Великобритания) с отличен успех. Образователно-квалификационна степен - бакалавър по специалността "Международни финанси и търговия". Специализация по английски език в рамките на академичното обучение. Няколкогодишен преподавателски и преводачески опит.
Хоби: четене на книги, слушане на соул и латино музика.
Любими автори: Джойс Майер, Исабел Алиенде.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ МАЯ СОТИРОВА
Христина Ирикова
Христина Ирикова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността Английска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Успешно издържан преподавателски стаж в училище "Максимум".
Хоби: книги, пътувания, кино.
Любими автори: Стивън Кинг, Емили Бронте, Джейн Остин, Йордан Йовков, Димитър Талев.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ХРИСТИНА ИРИКОВА
Александер Родригес
Александер Родригес - преподавател по испански език. Завършил висше образование в град Санкт Петербург. Дългогодишен преподавателски стаж в Хавански университет, Софийски университет, Пловдивски университет и ЕГ "Иван Вазов" Пловдив.
Хоби: Кубинска салса, латино музика, баскетбол, тенис на маса.
Любими автори: Достоевски, Габриел Гарсия Маркес, Исабел Алиенде.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ РОДРИГЕС
Надя Матеева
Надя Матеева - преподавател. Средното си образование придобива в Езикова гимназия "Бертолт Брехт" гр. Пазадржик с чуждоезиков профил-немски  и втори чужд език-английски. Придобива бакалавърска степен по специалността Български език и английски език в ПУ "Паисий Хилендарски". Издържан филологическия стаж в ЕГ "Иван Вазов", гр. Пловдив. Дълги години танцува народни танци към ДЮФА "Елица", гр.Пазарджик.
Хоби: спорт, танци, музика, литература, пътувания из непознати места и дестинации, среща с нови култури и хора.
Любими автори: Сидни Шелдън, Чарлз Дикенз, Джейн Остин, Йордан Йовков.


Диана Енева
Диана Енева - преподавател. Завършила  СУ "Св. Климент Охридски" с отличен успех по специалност Педагогика. Втора професионална квалификация - Финанси. Магистратура - Английска Филология към СУ "Св. Климент Охридски" : Комуникации, език, медии, литература.
Хоби: рисуване, книги.
Любими автори: Исабел Алиенде.
Мария Мандулова
Мария Мандулова – преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех, степен магистър по специалност Английска филология. Издържан преподавателски стаж в Образцова математическа гимназия „Академик Кирил Попов” гр. Пловдив. Дългогодишен стаж като преподавател и преводач.
Хоби
: художествена литература, поезия, рисуване.
Любими автори: Димитър Димов, Оскар Уайлд, Айрис Мърдок, Исабел Алиенде.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ МАРИЯ МАНДУЛОВА

Steven WinerСтивън Уайнър – преподавател от Ирландия. Завършил "Машинно инженерство" в Дъблин със степен бакалавър. Живял дълги години в Ирландия, ЮАР, Израел и България. Преподава разговорен английски на деца и възрастни дълги години в различните страни.
Хоби: обича рок енд рол, свири на саксофон, увлича се от спорт на открито, най-вече по състезателни мотори.
Любим автор: Джон Стайнбек.

Scott Smith

Скот Смит - Преподавател от Англия. Завършил “Франклин Колидж". Следвал биохимия в Нотингамския университет.
Хоби: туризъм, пътуване с цел изследователска работа, четене.
Любими автори: Айзък Азимов, Том Холт, Стивън Кинг, Тери Пратчет
СНИМКИ ОТ КРЪЖОК PLANET ENGLISH С УЧАСТИЕТО НА SCOTT SMITH
СНИМКИ ОТ ENGLISH SPEAKING CLUB С УЧАСТИЕТО НА SCOTT SMITH
СНИМКИ ОТ АНГЛИЙСКА ДЕТСКА АКАДЕМИЯ С УЧАСТИЕТО НА SCOTT SMITH
ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ SCOTT SMITH

София Петкова
София Петкова - мениджър езиково обучение. Завършила с отличен успех ПУ „П. Хилендарски” с две образователно-квалификационни степени – бакалавър – филолог и магистър по специалността Международни Икономически Отношения с английски език. Преводаческа дейност на Международен Панаир Пловдив, професионален опит в международната търговия и доказани качества като мениджър. Многогодишен стаж в управлението и организацията на фирми.
Хоби: природа, театър, аеробика.
Любими автори: Оскар Уайлд, Чехов, В. Шимборска, Д. Димов, Хорхе Букай.
Кристина Здравкова
Кристина Здравкова - мениджър езиково обучение. 
Образование: Завършва гимназия „Уилям Хауърд Тафт”, гр. Чикаго. Придобива образователно-квалификационна степен - бакалавър по специалност Предучилищна и начална училищна педагогика в ПУ "Паисий Хилендарски". Професионална квалификация – учител, с възможност за друга научнометодическа и организационно-управленска дейност в системата на образованието. Издържан преподавателски стаж в СОУ „Димитър Матевски“ и ДГ „Малина“. Дългогодишна езикова практика в САЩ. Богат опит в работата с хора от цял свят. Професионален опит в управлението на човешките ресурси и организацията на фирми.
Хоби: кино, книги, музика, пътешествия.
Любими автори: Синдни Шелдън, Халед Хосейни, Джон Стайнбек.