Виолета ДаскаловаВиолета Даскалова - преподавател по немски език. Завършена бакалавърска степен по специалност Приложна лингвистика с немски език в ПУ "Паисий Хилендарски" . Успешно завършени международни проекти,практики и езикови курсове, сред които Еразъм мобилност в Германия, проект на Гьоте институт,Студентски практики с подкрепата на МОН, езиков център Саксония към Фондация "Германо – Български център за срещи – Пловдив". Опит в преподаването на немски език на различни нива и възрасти.
Хоби: активен член в Комисията по социални и битови проблеми към Студентски съвет, литература, участие в различни социални мероприятия.
Любими автори: Йордан Йовков, Пейо Яворов, Георги Господинов, Чарлз Буковски, Никълъс Спаркс.

 

Димка ЦоковскаДимка Цоковска - преподавател. Завършила магистърска степен по специалността Английска филология в ПУ " Паисий Хилендарски". Завършена магистърска степен и по специалност Български и Руски език. Опит в обучението на деца и възрастни. 20-годишен стаж като преподавател.
Хоби: книги, театър, кино, пътуване, изкуство.
Любими автори: Исабел Алиенте, Димитър Талев, Виктор Юго, Джон Стайнбек.

 

Георги ЙордановГеорги Йорданов - преподавател. Завършил специалност Приложна лингвистика с английски и немски език в ПУ “Паисий Хилендарски”. Издържан преподавателски стаж в СОУ ”Свети Седмочисленици”, град Пловдив. Опит в преподаването на английски език на различни нива.
Хоби: изобразително изкуство, литература, кино.
Любими автори: Жул Верн, Артър Конан Дойл, Дж. Р.Р. Толкин, Х. Ф. Лъвкрафт.

 

Елиф НазифЕлиф Назиф - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалност Психология и магистърска степен по специалност Английски език и методика в ПУ "Паисий Хилендарски". Опит в преподаването на английски език на деца и възрастни.
Хоби: походи сред природата, откриване и изучаване на нови места и култури.
Любими автори: Мария Лалева, Пенчо Славейков, Пейо Яворов, Джейн Остин.

 


Радослава Мечкюрова

Радослава Мечкюрова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността  Английска и руска филология към ПУ “Паисий Хилендарски” и магистърска степен по специалност Психология към „Джон Джей Колидж”, Ню Йорк, САЩ. Придобила опит в САЩ като кейс мениджър и научен работник, както и стажове в сферата на образованието и лобизма. Участвала в многобройни конференции и събития с цел повишаване на квалификацията.
Хоби: кулинария, фотография, пътуване и култура.
Любими автори: Джоузеф Хелър, Маркъс Зюсак, Манал Ал-Шариф, Харуки Мураками, Грегъри Дейвид Робъртс, Пейо Яворов.

Theodore Stanton

Theodore Stanton - преподавател от САЩ. Завършил бакалавърска степен по специалност Английски език и психология към Масачузетски университет и магистърска степен по специалност Глобална технология и развитие към Университета в Аризона, САЩ. Притежател е на ТЕФЛ сертификат и е работил като обучаващ преподавател в американския Корпус на мира в Косово. Има опит като преподавател по английски език в Камбоджа, Мианмар и САЩ. Провежда семинари по творческо писане (проза и поезия), фотография и критично/творческо мислене.
Хоби: фотография, тайбокс, творческо писане, бейзбол
Любими автори: Кормак Маккарти, Оливър Сакс, Били Хейс, Халил Джубран

Симона Калева

Симона Калева - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалността Английска филология към СУ “Климент Охридски“. Неколкогодишен опит в преподаването на английски език на възрастни.
Хоби:четене на книги, кино, разходки в планината.
Любими автори: Карлос Р. Сафон, Арчибалд Кронин, Д. Димов. 

Величка Караджова

Величка Караджова - Преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалност Български и испански език в ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Професионален филолог и педагог. Опит в преподаването на различни възрасти и нива.
Хоби:четене на научна литература, свързана с психология и астрофизика; музика; киноизкуство.
Любими автори: Оскар Уайлд, Александър Пушкин и Джоан Роулинг. 


Татяна Пенева

Татяна Пенева - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалността Английска филология към ПУ „Паисий Хилендарски“ с отличен успех. Дългогодишен опит в сферите на скандинавистиката и бизнес администрацията в Копенхаген, Дания. Използва свободно четири чужди езика.
Хоби:рисуване, кино, музика.
Любими автори: Вирджиния Улф, Оскар Уайлд, Харуки Мураками, Владимир Набоков, Шарл Бодлер, Екзюпери. 

Александра Димитрова

Александра Димитрова - преподавател по изкуство. Завършила основно образование в САЩ, след това История на изкуството в Монреал, Канада. Придобита бакалавърска степен по специалността "Педагогика на Обучението по Изобразително Изкуство" в АМТИИ, Пловдив.
Хоби: скулптура, рисуване, културни мероприятия, видео и кратки анимации, пътуване.
Любими автори: Роалд Дал, Алан Уотс, Ален де Ботон, Нийл Деграс Тайсън. 

Zulekha Ismail

Zulekha Ismail - преподавател от Зимбабве. Притежател на IB диплома от Колеж Сейнт Джонс в Зимбабве и сертификат TEFL за преподаване на английски като чужд език. Многогодишен опит като преподавател на деца, ученици и възрастни в Зимбабве, Тайланд и Китай.
Хоби: четене, изследователска дейност, участие в доброволчески програми, опознаване на нови култури и места.
Любими автори: Стивън Кинг, Тери Пратчет. 

Мила Кромичева

Мила Кромичева - Преподавател. Завършила специалност Лингвистика с информационни технологии (английски и немски език) с отличен успех и Превод за европейските институции с квалификационна степен магистър. Притежава международен сертификат на Pearson. Преподавател по английски език в ПУ„Паисий Хилендарски“.
Хоби: литература, кино и туризъм.
Любими автори: О. Хенри, Дж. К. Роулинг, О. Уайлд, Елин Пелин, Георги Константинов. 


Кристина Коева-Шишкова

Кристина Коева-Шишкова - занималня. Завършена бакалавърска степен по специалността "Математика и информатика" и магистратура "Финансов мениджмънт" в ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан педагогически стаж в СУ "Св. Климент Охридски", гр. Пловдив. Опит в работата с деца.
Хоби: Обича да чете и да танцува, пътувания в страната и чужбина, любителска фотография, театър, кино, опера.
Любими автори: Артър Хейли, Дан Браун. 

Невена Малинова

Ирма Енфиеджиян - преподавател. Завършена бакалавърска степен по специалността Предучилищна и начална училищна педагогика с английски език към ПУ "Паисий Хилендарски". Издържан преподавателски стаж в ДГ "Светла" и СУ "Димитър Матевски". Опит в преподаването на английски език на деца и ученици..
Хоби: функционални тренировки, зумба, кино, поезия, театър.
Любими автори: Никълъс Спаркс. 

Невена Малинова

Ралица Банкова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността Приложна лингвистика (английски и немски език) в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Издържан преподавателски стаж в "Училища Максимум".
Хоби: плуване, кино, опознаване на нови и интересни места.
Любими автори: Дейвид Хърбърт Лорънс, Йордан Йовков, Димитър Димов. 

Невена Малинова

Десислава Славова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността "Лингвистика с маркетинг - английски и немски език" към ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в "Училища Максимум". Опит в обучението по английски език на деца и възрастни.
Хоби: разходки сред природата, ски, кино и музика.
Любими автори: Никълъс Спаркс, Даниел Стийл, Никола Вапцаров, Дамян Дамянов.. 


Невена Малинова

Теодора Чемпиън - преподавател. Завършила бакалавърска и магистърска степен по специалността Английска филология към ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Преминала обучение в университета в Лъфбъроу, Англия. Неколкогодишен опит като преподавател на деца и студенти в Англия.
Хоби: тенис, джаз балет, пътуване.
Любими автори: О. Хенри, Ърнест Хемингуей, Франсис Скот Фицджералд. 

Невена Малинова

Nathan Champion - преподавател от Англия. Завършил бакалавърска степен по специалността Машинно инженерство в университета в Лъфбъроу, Англия.
Хоби: Свирене на китара, музика, филми и коли.
Любими автори: Артър Конан Дойл

Велислава ИвановаВелислава Иванова - преподавател. Завършва бакалавърската си степен в ПУ „Паисий Хилендарски” по специалността Приложна лингвистика английски език с испански език. Издържан преподавателски стаж в "Училища Максимум",гр. Пловдив.
Хоби: В свободното си време се занимава с изкуството- грим, обича да бъде сред природата и да ходи на театър.
Любими автори: Джон Гришам, Агата Кристи и Христо Ботев.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ВЕЛИСЛАВА
Яна ПетроваЯна Петрова - преподавател. Завършила бакалавърска степен по специалността "Педагогика на обучението по български език и английски език" и магистърска степен по специалността "Английска филология - превод и бизнес комуникация" към ПУ "Паисий Хилендарски". Отлично издържан преподавателски стаж в Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”, гр. Пловдив. Неколкогодишен опит в работата с деца в "Училища Максимум".
Хоби: обича да слуша музика и да се среща с приятели.
Любими автори: Никълъс Чарлс Спаркс.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЯНА ПЕТРОВА

Цанка СпасоваЦанка Спасова - преподавател. Завършила с отличен успех бакалавърска степен по специалността "Български език и английски език" към ПУ „Паисий Хилендарски“. Професионална квалификация - филолог, педагог. Издържан преподавателски стаж в ЕГ „Иван Вазов“ и ПГМТ „Проф. Цветан Лазаров“, гр. Пловдив. Член на Лингвистичен клуб „Проф. Борис Симеонов“.
Хоби: обича да чете художествена литература; да слуша и изпълнява български фолклор.
Любими автори: Христо Ботев, Елин Пелин, Йордан Йовков, Димитър Талев, Емили и Шарлот Бронте.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЦАНКА
Shireen AhmedШърийн Ахмед - преподавател от Нова Зеландия. Завършила "Сейнт Кентиджърн Колидж" в Окланд, Нова Зеландия. Следвала "Здравни науки" в Окландския университет. Носител на множество награди и отличия.
Хоби: четене, готварство, туризъм, интериорен дизайн.
Любими автори: Джеръм Д. Селинджър, Дж. К. Роулинг.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ШИРИЙН
Калинка Обрейкова
Калинка Обрейкова - преподавател. Завършила с отличен успех магистърска степен по специалността Български език и английски език към ПУ „ Паисий Хилендарски”. Дългогодишен стаж като преподавател по английски език в училища, образователни центрове и висши учебни заведения в гр. Пловдив. Опит в обучението по английски език на деца в занималня и в преводаческите услуги.
Хоби: туризъм, кулинария, музика.
Любими автори: Уилям Шекспир, Оскар Уайлд, Димитър Димов.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ КАЛИНКА ОБРЕЙКОВА
Йоана Кацарска
Йоана Кацарска - преподавател. Завършила Английска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“ с отличен успех. Завършила курсове по политология, журналистика и графичен дизайн в Американския университет в България. Придобит опит в работата с деца и възрастни.
Хоби: фотография, кино, „стрийт“ култура, обича животните и да експериментира в кухнята.
Любими автори: Майкъл Конъли, Агата Кристи, Дан Браун, Питър Робинсън.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ ЙОАНА КАЦАРСКА

Стела Попова
Стела Попова – преподавател. Завършила Международни отношения с първи език английски в СУ „Св. Климент Охридски“. Неколкогодишен преподавателски, преводачески и педагогически стаж. Участвала в редица международни конференции.
Хоби
: свирене на китара, пеене, книги.
Любими автори: Оскар Уайлд, Владимир Зарев, К. С. Луис, Ръдиард Киплинг.

Невена Малинова

Невена Малинова - преподавател. Завършила ПУ ”Паисий Хилендарски” с образователно-квалификационна степен магистър по Английска и българска филология. Издържан преподавателски стаж в СОУ “Народни будители”, гр. Брацигово. Квалификационни курсове по английски език в Кентърбъри и Ипсуич, Великобритания. Дългогодишен преподавател по английски език.
Хоби: кино, пътувания, книги, музика.
Любими автори: Хенри Джеймс, Стайнбек, Йордан Йовков, Достоевски.

СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ ГРУПИ ПРИ НЕВЕНА МАЛИНОВА

Антония Калайджиян - директор на училища Максимум

Антония Калайджиян - основател и директор на "Максимум". Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология. Професионална квалификация филолог, литературоведски профил. Издържан преподавателски стаж в СОУ "Патриарх Евтимий", гр. Пловдив. Понастоящем преподавател в Максимум и в ПУ "Паисий Хилендарски". 
Хоби: обича да слуша класическа и оперна музика; почитател на театралното изкуство.
Любими автори: Шекспир, Теодор Драйзър и Робърт Фрост.
Цветомира Первазова

Цветомира Первазова
– преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология. Професионална квалификация филолог, лингвистичен профил. Издържан преподавателски стаж в Езикова Гимназия "Пловдив". Неколкогодишен преподавателски, преводачески и педагогически стаж. Участие в юбилейна конференция с доклад на тема "Сложното изречение в английския синтаксис".
Хоби: обича да слуша поп и денс музика.
Любими автори: Джеймс Джойс, У. Фокнър, Й. Йовков и Елин Пелин.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ ЦВЕТОМИРА ПЕРВАЗОВА

Светлана Стаменова
 
Светлана Стаменова – преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с отличен успех. Две образователно-квалификационни степени - бакалавър и магистър по специалност Английска филология, профил лингвистика и превод. Издържан преподавателски стаж в СОУ "Патриарх Евтимий", гр. Пловдив. Преподавателски, преводачески и педагогически стаж – преподавател по английски език във ВСИ “Пловдив”. Член на Лингвистичен клуб “Проф. Б. Симеонов
Хоби: кино, музиката на U2, лингвистика, обича да чете.
Любими автори: Фицджералд, Стайнбек, Джек Лондон, Д. Димов.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ СВЕТЛАНА СТАМЕНОВА
Анна Раднева
Анна Раднева - преподавател. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски" с образователно-квалификационна степен магистър по специалността Английска филология. Издържан преподавателски стаж в ДГ "1-ви Юни" и СОУ "Софроний Врачански". Няколкогодишен преподавателски стаж в ЧДГ "Дъга от мечти".
Хоби: рок музика, книги, природа, тенис на корт, цветя, народни танци.
Любими автори: Елин Пелин, Йордан Йовков, Оскар Уайлд, Томас Харди.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСОВЕ ПРИ АННА РАДНЕВА